You are currently viewing Priprema za jyotish savjetovanje

Priprema za jyotish savjetovanje

Dođite spremni!

What you’ll learn

  • Determinizam i slobodna volja unutar jyotisha
  • Svrha jyotish savjetovanja
  • Praktična priprema za savjetovanje (što mogu dobiti i čemu služi)
  • Što su preventivne mjere i kako ih primijeniti u svakodnevnom životu

Course content

1.5 total hours

Requirements

  • NIje potrebno predznanje astrologije niti jyotisha

Description

Ovaj online tečaj namijenjen je pripremi za osobno jyotish savjetovanje. Tijekom vise od trideset godina prakse u tom podrucju uvjerio sam se u vaznost dobre pripreme, a ovaj online tečaj namijenjen je upravo tome. Jedan od glavnih razloga zašto savjetovanja ponekad nisu uspješna je razlika u očekivanju koje ima prosječan čovjek, naspram onoga što jyotish može ponuditi. Primjerice, umijesto sasvjeta o tome što učiniti, ljudi često očekuju predviđanje onoga što će se dogoditi. Takvi pogrešni stavovi rezultiraju u gubitku vremena i energije kako za savjetnika, tako i za osobu koja se našla na pogrešnom mjestu.

Iako kratak (neće vam uzeti dulje od sat vremena) ovaj online tečaj obuhvaća najvažnije teme iz područja jyotisha kao što su odnos sudbine i slobodne volje, postoji li doista mogućnost predviđanja budućnosti ili smo sami graditelji svoje sudbine, te pitanja karme i preventivnih mjera koje se u jyotishu nazivaju upaye.

Dobit ćete i sažete informacije o razlici između jyotisha i zapadne astrologije (sideralni i tropski zodijak), uloge natalne karte (slike neba) te važnosti što točnijeg vremena rođenja, odnosno potrebe provjere (rektifikacije) vremena rođenja prije dolaska na savjetovanje.

Tečaj se preporučuje svakome tko namjerava pristupiti osobnom jyotish savjetovanju, ali i kao neka vrst osnove za razumijevanje svrhe i smisla jyotisha kao znanja.

Who this course is for:

  • Tečaj je namijenjen onima koji namjeravaju krenuti na jyotish savjetovanje (osobno savjetovanje po načelima vedske astrologije)

Go to CourseIf coupon does not work, it means you are late. Remember all coupons for a short time and limit number, so it is better to join the Telegram channel to get a notification on your mobile phone about new couponsTelegram Channel